Béda révisi "Jalur Meitetsu Kakamigahara"

6.697 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
Kaca anyar: {{nihongo|'''Jalur Kakamigahara'''|各務原線|Kakamigahara-sen}} nyaeta jalur kareta di Préféktur Gifu Jepang dioperasikeun ku Nagoya Railroad antara [[Stasion Meitetsu ...
m (Kaca anyar: {{nihongo|'''Jalur Kakamigahara'''|各務原線|Kakamigahara-sen}} nyaeta jalur kareta di Préféktur Gifu Jepang dioperasikeun ku Nagoya Railroad antara [[Stasion Meitetsu ...)
(taya bédana)
5.857

éditan