Barbarika: Béda antarrépisi

46 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
[[Gambar:The death of ghatotkacha.jpg|thumb]]
'''Barbarika''' atawa Barbri mangrupa salah sahiji inohong dina wiracarita [[Mahabarata]].<ref name="hiji">{{en}}[http://ritsin.com/story-barbari-barbarika-mahabharat-character-epic-khatu-shyam-jee.html/ Barbari - if he had fought the Mahabharat war] (diakses ping 14 November 2015)</ref> Manéhna katuliskeun salaku inohong penting dina éta carita.<ref name="hiji"/> Manéhna mangrupa [[budak]] nu kakenal ti pajuang gedé [[Gatotkaca]].<ref name="hiji"/> Gatotkaca mangrupa budak ti [[Bima]] jeung [[Hidimba]].<ref name="hiji"/> [[Déwa Siwa]] geus mikeun tilu anak [[panah]] sampurna nu boga kawasa naklukkeun alam dunya. Sedengkeun [[Déwi Agni]] geus ngaanugrahkeun [[busur]] ka menéhna.<ref name="hiji"/>
 
1.246

éditan