Béda révisi "Karéta api Turangga"

2 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
| stock = CC203, CC206
| owner = [[Kereta Api Indonesia|PT KAI]]
| operator = [[DaerahDaérah Operasi VIII Surabaya]]
| termini = [[Stasion Surabaya Gubeng]]<br>[[Stasion Bandung]]
| character = lintas pagunungan
| speed
}}
'''Karéta api Turangga''' nyaéta karéta api kelas éksekutip satwa anu ngahubungkeun [[Stasion Surabaya Gubeng]] jeung [[Stasion Bandung]]. Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 8 Surabaya. Asalna, KA Turangga mawa rangkaianrangkéan éksekutip-bisnis, tapi ti taun 1999 rangkaianrangkéan KA Turangga jadi éksekutip kabéhsadaya, karéta bisnis di rute ieu dipindahkeun ka [[Karéta api Mutiara Selatan]].
 
== Stasion nu dilayanan ==
* [[Stasion Surabaya Gubeng]]
3.703

éditan