Béda révisi "Karéta api Turangga"

taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér
| speed = 70-90 km/jam
}}
'''Karéta api Turangga''' nyaéta karéta api kelas éksekutip satwa anu ngahubungkeun [[Stasion Surabaya Gubeng]] jeung [[Stasion Bandung]]. <ref name="KA Turangga">[httpshttp://idwww.wikipediakeretaapikita.org/wiki/Kereta_api_Turangga]com</ref> Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 8 Surabaya. <ref>[https: name="KA Turangga"//id.wikipedia.org/wiki/Kereta_api_Turangga]</ref> Asalna, KA Turangga mawa rangkéan éksekutip-bisnis, tapi ti taun [[1999]] rangkéan KA Turangga jadi éksekutip sadaya, karéta bisnis di rute ieu dipindahkeun ka [[Karéta api Mutiara Selatan]].<ref>[https: name="KA Turangga"//id.wikipedia.org/wiki/Kereta_api_Turangga]</ref>
 
== Stasion nu dilayanan ==
3.703

éditan