Béda révisi "Daptar istilah sora sato"

28 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
→‎top: clean up, added orphan tag using AWB
m
(→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
 
{{Orphan|date=April 2017}}
 
{{Rapihkeun}}
#Anjing = ngagogog, nyungungung, babaung.
18.254

éditan