Béda révisi "Sakha"

3 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
→‎top: clean up using AWB
m
(→‎top: clean up using AWB)
 
[[Gambar:Flag of Sakha.svg|thumb|250px|right|Bandéra Sakha]]
 
'''Sakha''' mangrupa ngaran [[Subjék Féderal Rusia]]. Subjék ieu mibanda lega wewengkon 3.103.200 km&sup2nbsp;km² jeung mangrupa subjék panggedéna di [[Rusia]]. Populasina nyaéta 949.280 jiwa ([[2002]]). Ibu kotana nyaéta [[Yakutsk]].
 
[[Gambar:Udachnaya pipe.JPG|thumb|[[Pipa Udachnaya]]]]
{{rusiaprov}}<br />
{{asia}}
 
 
{{administratif-nagara-stub}}
18.254

éditan