Jambi: Béda antarrépisi

227 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
|web=[http://www.pempropjambi.net/main.php www.pempropjambi.net]
}}
'''Jambi''' nyaéta hiji [[Daptar propinsi di Indonésia|propinsi]] di [[Indonésia]] nu aya di basisir wétan bagéan tengah Pulo [[Sumatra]]. Jambi ogé mangrupa ngaran hiji kota di propinsi ieu.<ref name=“Zulyani”>{{Cite book | title =Ensiklopedi Suku Bangsa di Indonesia| first =Zulyani| last =Hidayah| publisher =Prenada Media| location =Jakarta| year =2015|ISBN=9789794619292}}</ref>
 
Populasi Propinsi Jambi aya 2.400.940 jiwa dumasar sénsus taun [[2000]].
{{Daptar Daérah Tingkat II Jambi}}
 
==Dicutat tina==
{{Reflist|2}}
{{Indonésia}}
<!--{{jambi}}-->
3.161

éditan