Indihiang, Tasikmalaya

kacamatan di kota Tasikmalaya, Indonèsia

Indihiang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Indihiang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaTasikmalaya
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.78.04
Désa/kalurahan-