Buka ménu utama

Kota Jakarta Barat

kota di propinsi Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia
(dialihkeun ti Jakarta Kulon)

Jakarta Barat nyaéta salah sahiji kota di béh kulon Daérah Khusus Ibukota Jakarta. Di kaléreun Jakarta Barat wawatesan jeung Jakarta Utara, di wétaneunnana jeung Jakarta Pusat, di kiduleunnana jeung Jakarta Selatan sarta di kuloneunnana jeung Tangerang.

Jakarta Barat
80px

Lambang Jakarta Barat
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Gambar:Locator Kota Jakarta Barat.png

Peta lokasi Jakarta Barat
Motto
Propinsi DKI Jakarta
Ibukota {{{ibukota}}}
Lega Wilayah - km²
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
-
- jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
8

Dasar hukum
Tanggal
Walikota Fadjar Panjaitan
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 021
DAU Rp. -

Ramatloka: http://barat.jakarta.go.id/

Kacamatan di Jakarta BaratÉdit

Tempo ogéÉdit