Jati Agung, Lampung Kidul

Jati Agung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Lampung , Indonésia.

Jati Agung
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Kidul
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.01.13
Désa/kalurahan-


Citakan:Kabupatén Lampung Kidul Citakan:Jati Agung, Lampung Kidul