Jatinunggal, Sumedang

kacamatan nang kabupatèn Sumedang, Indonèsia

Jatinunggal nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Jatinunggal
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténSumedang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.11.02
Désa/kalurahan-