Kalianda, Lampung Kidul

Kalianda nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kalianda
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Kidul
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.01.06
Désa/kalurahan-


Citakan:Kabupatén Lampung Kidul Citakan:Kalianda, Lampung Kidul