Karéta api Maharani

Maharani
MaharaniPremium.jpg
Karéta api Maharani ninggalkeun Stasion Surabaya Pasarturi
Informasi
Sistem Karéta api jarak manengah
Kelas Ékonomi Prémium
Status Beroperasi
Lokal Daop 8 Surabaya
Stasion terminus Stasion Surabaya Pasarturi
Stasion Semarang Poncol
Operasi
Dibuka 7 Pébruari 2014
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi VIII Surabaya
Karakter Lintas datar
Lokomotip CC206
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60-90 km/jam
Titik pangluhurna ?

Karéta api Maharani nyaéta karéta api kelas ékonomi prémium anu ngalayanan rute Stasion Surabaya Pasarturi - Stasion Semarang Poncol.[1] Karéta ieu maké rangkéan Karéta api Kertajaya anu teu dipaké beurang.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi VIII Surabaya.[1]

Spésifikasi karétaÉdit

Lintasan lalampahan Surabaya Pasarturi - Semarang Poncol pp.
Dipo Lokomotip jeung Karéta Surabaya Pasarturi (SBI)
Rangkéan Rangkéanna karéta api Kertajaya

5 ékonomi prémium (K3 2019 SBI) + 1 karéta makan pembangkit (MP2 SBI) + 9 karéta ekonomi premium (K3 2019 SBI) + 1 karéta pembangkit (P 2019 SBI)

Tarip Rp45.000,00 – Rp49.000,00
Jumlah tempat diuk 1120 tempat diuk

Stasion nu dilayananÉdit

JadwalÉdit

Karéta api Maharani indit ti Stasion Surabaya Pasarturi isuk-isuk, nepi di Stasion Semarang Poncol beurang, indit deui ti stasion Semarang Poncol beurang, nepi di stasion Surabaya Pasarturi soré.[2] Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Tingali ogéÉdit

Karéta api Kertajaya

RujukanÉdit

  1. a b c d Antara: PT KAI Daop 8 Surabaya luncurkan empat KA baru (id) diakses tanggal 18 Februari 2016
  2. Jadwal KA Maharani (id) diakses tanggal 19 Februari 2016

Tumbu kaluarÉdit

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia