Buka ménu utama

Komunitas Nagara-nagara Pamaké Basa Portugis

Comunidade dos Países de Língua Portuguesa (Komunitas Nagara-nagara Pamaké Basa Portugis, disingket CPLP) mangrupa hiji organisasi nu boga anggota nagara-nagara nu boga basa Portugis minangka basa resmina. CPLP resmina diwangun dina kaping 17 Juli 1996 jeung aya di Lisbon, Portugal.

Anggota CPLPÉdit

Nagara panénjoÉdit

Ayeuna aya tilu nagara nu boga status minangka panénjo (observer) saenggeus diayakeun Konferénsi Tingkat Luhur CPLP VII di Lisbon dina 2008, nyaéta: