Kyle Martin Chandler (gumelar 17 Séptémber 1965; umur 55 taun) nyaéta aktor film sareng televisi asal ti Amérika Serikat. Anjeunna janten langkung saatos maénkeun peran dina séri televisi Early Edition jeung Friday Night Lights.

Kyle Chandler
Chandler, 2009
GumelarKyle Martin Chandler
17 Séptémber 1965 (1965-09-17) (yuswa 55)
Buffalo, New York, A.S.
PadumukanDripping Springs, Texas, A.S.
AtikanGeorge Walton Academy
PagawéanAktor
Taun aktip1988-ayeuna
PasanganKathryn Chandler (m. 1995)
Anak2

Tumbu luarÉdit