Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1930-an 1940-an 1950-an 1960-an 1970-an 1980-an 1990-an
Taun: 1962 1963 1964 - 1965 - 1966 1967 1968

Taun ka-1965 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Nu ngadegÉdit

NagaraÉdit

PausahaanÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit