Lion Air mangrupa pausahaan penerbangan paling gedé di Indonésia.

Lion Air
IATA
JT
ICAO
LNI
Callsign
LION INTER
Ngadeg1999
Frequent flyer programLion Passport
Tempat diuk anggotaLion King Lounge
Ukuran armada71 (+126 pesenan)
Tujuan61
Company sloganWe make people fly
Kantor pusatJakarta, Indonesia
KonciRusdi Kirana (CEO)
Loka: www.lionair.co.id
A Lion Air MD-82 with 'www.lionair.co.id' titles boarding at Sultan Syarif Kasim II Airport, Indonesia. (2006)

TujuanÉdit

 Artikel utama: Lion Air destinations.

Lion Air serves 61 destinations; 55 domestic and 6 international (as of July 2010).

TujuanÉdit

Kota kota tujuan di sakabéh Indonésia jeung regional nu dilayanan ku Lion Air nyaéta :

DomestikÉdit

InternasionalÉdit

ArmadaÉdit

CurrentÉdit

Lion Air's fleet consists of the following aircraft (as of 21 October 2011):[1][1]

Pesawat Beroperasi Pesenan Panumpang Catetan
Boeing 737-300 2 0 148 Dieureunkeun: 2011
Boeing 737-400 7 0 158 Dieureunkeun: 2011
Boeing 737-800 0 12 189
Boeing 737-900ER 56 114 195-212 Launch Customer
Boeing 747-400 2 0 496
McDonnell Douglas MD-90 4 0 172 Dieureunkeun: 2011
Total 71 126

Kantos dioperasikeunÉdit

Aircraft Total
Airbus A310 2
Boeing 737-200 2
McDonnell Douglas MD-82 22
Yak-42[2] 1

Insiden jeung kacilakaanÉdit

ReferencesÉdit

  1. "Directory: World Airlines Part 2 (C-L)". Flight International: 31–80. 2009-06. 
  2. Airliners.net