Lumbok Seminung, Lampung Kulon

Lumbok Seminung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Barat, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Lumbok Seminung

Peta lokasi Kacamatan Lumbok Seminung
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Lampung Barat Citakan:Lumbok Seminung, Lampung Barat


Nuvola filesystems folder home.png