Buka ménu utama

Metro Kibang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Timur, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Metro Kibang

Peta lokasi Kacamatan Metro Kibang
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Lampung Timur Citakan:Metro Kibang, Lampung Timur


Nuvola filesystems folder home.png