Mahathir bin Mohamad, SMN DK (Jawi:محضير بن محمد; gumelar 10 Juli 1925; umur 96 taun)[1] nyaéta politikus Malaysia anu ngagaduhan salaku Perdana Menteri Malaysia ka-4 sareng ka-7 saatos pamilihan umum 2018.[2]

Mahathir bin Mohamad
محضیر بن محمد
Mahathir, 2019
Katerangan lian
Gumelar Mahathir bin Mohamad
10 Juli 1925 (1925-07-10) (yuswa 96)
Flag of the Federated Malay States (1895 - 1946).svg Alor Setar, Negeri-negeri Melayu Tidak Bersekutu (ayeuna Malaysia)
Pameget/istri Siti Hasmah
Murangkalih 7 (Marina, Mokhzani, jeung Mukhriz)
Alma mater National University of Singapore
Tanda tangan
Ramatloka Website resmi
Mahathir Mohamad di Parlemen Malaysia

RujukanÉdit

Tumbu luarÉdit

Wikicutatan mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca