Marion Cotillard (gumelar di Paris, Prancis, 30 Séptémber 1975; umur 45 taun) nyaéta aktris ti Perancis kabaratan anu meunang panghargaan Oscar, BAFTA, Golden Globe, jeung César Award. Anjeunna parantos aya di dunya pilem saprak 1998.

Marion Cotillard
Marion Cotillard taun 2017
Gumelar30 Séptémber 1975 (1975-09-30) (yuswa 45)
Paris, Prancis
PadumukanParis, Prancis
Ngaran landianSimone
PagawéanAktris, penyanyi, musisi
Taun aktip1993–ayeuna
MitraGuillaume Canet
(2007–ayeuna)
Anak2
KolotnaJean-Claude Cotillard
Niseema Theillaud

Tumbu luarÉdit