Mark Strong (Marco Giuseppe Salussolia; gumelar 5 Agustus 1963; umur 59 taun) nyaéta téater Inggris, pilem sareng aktor tipi. Anjeunna dipikanyaho pikeun peran na dina séri televisi Our Friends in the North sareng pilem sapertos Syriana (2005), RocknRolla (2008), Body of Lies (2008), The Young Victoria (2009), Sherlock Holmes (2009), Robin Hood (2010), Kick-Ass (2010), Tinker Tailor Soldier Spy (2011), Green Lantern (2011), Zero Dark Thirty (2012), John Carter (2012), Mindscape (2013), The Imitation Game (2014), jeung Kingsman: The Secret Service (2014).

Mark Strong
Strong, 2011
GumelarMarco Giuseppe Salussolia
5 Agustus 1963 (1963-08-05) (yuswa 59)[1][2]
Islington, London, Inggris, Britania Raya
KabangsaanBritania
Alma materRoyal Holloway & Bristol Old Vic Theatre School
PagawéanAktor
Taun aktip1989–ayeuna
PasanganLiza Marshall
Anak2

RujukanÉdit

  1. Imogen Edwards-Jones (14 March 2000). "Brightest star in Mamet's plow". Peter Gill, playwright and theatre director (from The Times). John Pavel. Diakses tanggal 18 August 2012. 
  2. "Index entry". FreeBMD. ONS. Diakses tanggal 7 May 2016. 

Tumbu luarÉdit

 
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan