1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

5 Agustus nyaéta poé ka-217 dina sataun (ka-218 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 148 poé.

KajadianÉdit

  • 1305William Wallace, nu mingpin pangbarontakan Skotlandia ngalawan Inggris, katéwak ku Inggris di deukeut Glasgow sarta dibawa ka London pikeun disidang jeung éksékusi.

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

1984Marilyn Monroe, artis Amérika (l. 1926)

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit