Sir Maurice Joseph Micklewhite, Jr. (gumelar 14 Maret 1933; umur 87 taun) atanapi nami pangheulana Michael Caine mangrupikeun aktor kabarganegaraan Inggris anu meunang dua panghargaan Academy Award. Anjeunna lahir di London. Anjeunna mimiti karirna di dunya pilem saprak 1956.

Michael Caine
Caine, 2012
Ngaran asliSir Maurice Joseph Micklewhite, Jr.
GumelarMichael Caine
14 Maret 1933 (1933-03-14) (yuswa 87)
di London, Inggris
KabangsaanInggris
PagawéanAktor[1]
Taun aktip1956-ayeuna

Michael ngagaduhan gelar ksatria ku Ratu Elizabeth II hatur nuhun kana kontribusi ka dunya pilem.

RujukanÉdit

  1. "Michael Caine". IMDb. Diakses tanggal 2018-09-08. 

Tumbu luarÉdit

 
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]