Michael John "Mike" Myers (gumelar di Scarborough, Ontario, 25 Méi 1963; umur 58 taun) mangrupa aktor lalaki, pelawak, sareng panulis skenario asal Kanada. Anjeunna janten kasohor nalika maén dina film utami sapertos Wayne's World, Austin Powers, Shrek jeung The Love Guru. Anjeunna lahir di Scarborough, Ontario. Anjeunna parantos damel di industri pilem ti saprak 1985.

Mike Myers
OC
GumelarMichael John Myers
25 Méi 1963 (1963-05-25) (yuswa 58)
Scarborough, Ontario, Kanada
KabangsaanCanadian[1]
PagawéanAktor, komedia, sutradara, produser
Taun aktip1973–ayeuna
PasanganRobin Ruzan (m. 1993; div. 2006)
Kelly Tisdale
(m. 2010)
Anak3
KulawargaPaul Myers (brother)

RujukanÉdit

  1. Paul Harrison (2005). Mike Myers. Heinemann-Raintree Library. p. 7. ISBN 978-1-4109-1088-2. 

Tumbu luarÉdit

 
Wikicutatan mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca