Buka ménu utama

Nusa Tenggara Kulon

propinsi di Indonésia
(dialihkeun ti Nusa Tenggara Barat)

PamaréntahanÉdit

Wakil di DPR jeung DPDÉdit

Anggota DPR ti Propinsi Nusa Tenggara KulonÉdit

Anggota DPD ti Propinsi Nusa Tenggara KulonÉdit

  • Drs. H. Harun Al Rasyid, M.Si
  • Drs. H. Syahdan Ilyas
  • Drs. H. Lalu Yusuf
  • H. L. Abdul Muhyi Abidin, S.Ag.

Dicutat tinaÉdit

  1. Hidayah, Zulyani (2015). Ensiklopedi Suku Bangsa di Indonesia. Jakarta: Prenada Media. ISBN 9789794619292. 

Citakan:NTB