Obrolan:Doktor

Tidak ada pembicaraan di halaman ini.

Punten kang... upami ngadamel artikel nu sakirakeun masih keneh rintisan atanapi taratas. disarankeun ngangge citakan pondok .. suapaya kin aya nu tiasa ngelengkepan.. langkung sae upami ngangge kategori ngeunaan eta artikel.. Sopianwar (sawala) 18 Méi 2016 03.39 (UTC)[]

Sopi, upami bade nyauran pamake sanes, kedah diwikifikasi kana akun pamakena siga ieu. Supados muncul dina kaca obrolan. Mangga dilajeng. --ilhamkang (sawala)

Muhun Kang Sopi, oge Kang ilham sok poho éta téh ma'lum geus kolot, jeung budak sok ngaréwong deui. Hatur nuhun, In syaa Alloh.--Syusuf2016 (sawala) 21 Méi 2016 03.30 (UTC)[]

Balik deui ka kaca "Doktor".