Buka ménu utama

Obrolan pamaké:Alex Reformer

Wilujeng Sumping di Wikipedia!Édit

Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Alex Reformer ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :


Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).
ilhamkang (sawala) 29 Oktober 2015 07.28 (UTC)


Artikel MunggaranÉdit

Sampurasun, Alex!
Hatur nuhun parantos kersa rurumpaheun dina loka Wikipedia Basa Sunda. Kontribusi sadérék mantosan kanggo ngamekarkeun basa Sunda di jagat maya. Artikel anu parantos didamel ku Alex rupina kedah merhatoskeun heula aturan-aturan dasar nulis dina Wikipedia. Mangga buka kaca Wikipedia:Artikel_munggaran_Anjeun kanggo nyingkahan plagiarisme. Kanggo informasi nu sanésna tiasa dipilari dina kaca kaca pitulung.

Téknis nulis:

Komunikasi:

Cag. --ilhamkang (sawala) 2 Désémber 2015 16.03 (UTC)

Sayembara Nulis "Wiki Sabanda"Édit

Sampurasun, Alex Reformer!
Kiwari nuju lumangsung sayembara nulis dina Wikipédia Basa Sunda anu dijejeran "Wiki Sabanda". Sadérék gaduh kasempetan kanggo ilubiung dina ieu sayembara nulis. Informasi salengkepna, mangga buka kaca Wikipedia:Wiki Sabanda.

Cag. ilhamkang (sawala) 2 Désémber 2015 16.36 (UTC)

Lajengkeun NyeratÉdit

Sampurasun, Alex Reformer!

Hatur nuhun kana kontribusina parantos ngadamel artikel ngeunaan kasundaan. Aya sababaraha hal anu tiasa janten pituduh nyerat dina Wikipedia Basa Sunda. Mugia tiasa diperhatoskeun.

Gaya nulisÉdit

Seratan dina Wikipedia Basa Sunda nganggo gaya panulisan anu tangtos. Diupayakeun kedah nyingkahan artikel anu mangrupi pendapat pribadi.

Sumber RujukanÉdit

Sumber anu dijantenkeun rujukan [1] dina artikel Kaawakan teu tiasa diakses. Mangga tambihan ku sumber anu tiasa dipercaya. Kanggo informasi ngeunaan rujukan, mangga oas baé kaca Wikipedia:Cutat_rujukan.

Artikel gandaÉdit

Artikel dina Wikipedia aya kamungkinan ganda kumargi bénten éjahan. Misalna artikel Etika sareng Kecap_Sunda anu di damel ku Kang Alex Reformer, saleresna tos aya dina artikel étika sareng Sunda , janten saéna mah digabungkeun baé.

Artikel tanpa rujukanÉdit

Artikel tanpa rujukan sapertos Alamat_ngimpi tiasa baé dihapus upami teu aya sumber anu tiasa dirujuk. Ku kituna, mugia tiasa milari sumber anu tiasa ngiatkeun katerangan dina artikel.

ParagrafÉdit

Supados artikel langkung merenah dibacana, eusi seratan tiasa dipisahkeun janten paragraf-paragraf. Sapertos dina kaca ieu anu tos diédit ku simkuring.

Sumanget, Kang!
--ilhamkang (sawala) 4 Désémber 2015 12.15 (UTC)

Balik deui ka kaca pamaké "Alex Reformer".