Wilujeng sumping di Wikipédia, Falahtea!


Sampurasun, simkuring baris nyamat anjeun minangka Wikipédiawan.

Wikipédia mangrupa énsiklopédi bébas anu digarap réréongan, terus-tumerus diwangun ku sadaya pamaké. Wikipèdia basa Sunda kiwari kakarék 60.820 artikel. Sakabéh artikel di Wikipédia basa Sunda ditulis tur dimumulé ku para rélawan siga anjeun. Mangga lakonan lèngkah munggaran anjeun ku sawatara pituduh anu aya di lebah katuhu, atawa nulis di kaca Sawala.

Wikipédia neueul kana sawatara prinsip dasar anu dipihormat ku sakumna:

  1. énsiklopedis tur anteb (ngandelkeun sumber anu sohéh)
  2. jihat sawangan nétral (teu ngandung unsur promosi)
  3. watekna nembrak sarta mihormat hak cipta (teu asal nyalin atawa plagiat)
  4. étika (lumuhung kana kasopanan tur konsénsus)
  5. bébas pikeun ngarobah (nyimpen sakabéh jujutan)

Hayu urang ngaronjatkeun Wikipédia basa Sunda sangkan leuwih hadé, kontribusi anjeun diantos pisan.

Mugia anjeun sugema boh macana boh nulisna di Wikipédia.

Wilujeng ngontribusi!

Pikeun nanda tangan obrolan, dina panungtung obrolan anjeun ketikeun ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).


–-A.R Dipusparaga (sawala) 12 Oktober 2015 13.21 (UTC)

Kaca Profil PamakéÉdit

Sampurasun, kang Falah!
Hatur nuhun tos ilubiung nyerat di Wikipedia Basa Sunda. Supados langkung lancar komunikasi antawis Wikipediawan, sumangga damel heula kaca pamaké, atanapi profil sadérék. Mangga tingali pituduhna di dieu. Sumanget, Kang! Cag. --ilhamkang (sawala) 21 Oktober 2015 12.56 (UTC)

Nambihan interwikiÉdit

Sampurasun Falah,

Sateuacanna salam kenal heula nya ti sim kuring, Anisa nu asalna ti Kota Dodol. :D

Artikel-artikel Falah saé pisan, tah langkung saé pami dilengkepan ku interwiki sareng gambar. Tah ieu pituduhna:

Cag ah.. Nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 22 Oktober 2015 14.44 (UTC)

Hayu Ngiringan Pasanggiri Wiki SabandaÉdit

Sampurasun Kang Falah,

Simkuring baris ngajakan akang kanggo ilubiung dina pasanggiri Wikipedia:Wiki_Sabanda. Sabari nyerat, lumayan aya hadiahna. Supados langkung sumanget deui nyeratna. Diantos pisan partisipasina.

Salam --A.R Dipusparaga (sawala) 23 Oktober 2015 06.29 (UTC)