Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Imam Khairul Annas ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi (sawala) 14 Agustus 2014 03.36 (UTC)


'Alaikumussalam warahmatullaahi wabarakaatuh. Sami-sami Kang, salam kenal ogé. Mugi-mugi betah di Wikipédia Sunda. Sukses selalu nya kanggo studina. Oh sumuhun, ningali profilna, sami-sami di Bekasi nya urang téh, Kan Anas di Taman Alamanda? Simkuring mah di Cibitung. Nuhun Tedi (sawala) 19 Agustus 2014 01.51 (UTC)

Mangga Eusian Kaca PamakéÉdit

Sampurasun, Kang Imam!
Langkung saé ieu kaca pamaké dieusian ku data diri sareng profil singget Kang Imam. Kanggo pituduhna tiasa muka kaca ieu. Upami tos lengkep ngeusian kaca pamaké, mangga énggal ngiringan pasanggiri Wiki Sabanda. Hadiahna léptop!! --ilhamkang (sawala) 10 Nopémber 2014 14.25 (UTC)