Konfirmasi Pamilon Wiki Sabanda IIÉdit

Haturan kang @Thaifur Abu Yazid!
Kumargi tos kacumponan sawatara sarat daptar minangka pamilon Wiki Sabanda II:

  • Ngeusian form Wiki Sabanda   anggeus'
  • Mibanda akun Wikipédia basa Sunda   anggeus'
  • Mibanda kaca pamaké Wikipédia basa Sunda   anggeus'

Ku kituna, anjeun tos tiasa langsung ngawitan nyerat sarta ngédit di Wikipédia minangka aktivitas saémbara Wiki Sabanda II. Saupamina aya patarosan ngeunaan naon baé, ulah asa-asa pikeun naroskeunana.
Cag! Hatur nuhun.--Uchup19 (SAB17)  18 April 2017 11.06 (UTC)

Sawangsulna, mugia tiasa lancar nyeartna, teu kaganggu ku sagala rupi. Siap der! Thaifur Abu Yazid (sawala) 18 April 2017 11.20 (UTC)

Punten Kang @Uchup19
badé tumaros, pami persaratan kanggo artikel taratas téh kumaha? Punten ngawagel Thaifur Abu Yazid (sawala) 19 April 2017 11.59 (UTC)

kanggé pedaran jenis artikelna sapertos kieu kang:

Artikel TaratasÉdit

Nu bakal kaitung minangka artikel taratas téh mun nyumponan sarat:

  • Artikel anyar anu can aya di Wikipédia basa Sunda;
  • Artikel kudu ngandung saeutikna 100 kecap, kalawan ditambahan rujukan dina unggal tungtung kalimahna;
  • Sumber rujukan anu dipaké sakurang-kurangna dua sumber anu béda sarta bisa dipercaya;
  • Nambahkeun gambar (mun aya), wikifikasi, interwiki jeung katégori wiki.

Artikel SampurnaÉdit

Nu bakal kaitung minangka artikel sampurna téh mun nyumponan sarat:

  • Artikel anyar anu can aya di Wikipédia basa Sunda;
  • Artikel kudu ngandung saeutikna 300 kecap, kalawan ditambahan rujukan dina unggal tungtung kalimahna;
  • Artikel kudu dibagi saeutikna jadi 3 subbab;
  • Sumber rujukan anu dipaké sakurang-kurangna 5 sumber anu béda sarta bisa dipercaya;
  • Nambahkeun gambar (mun aya), wikifikasi, interwiki jeung katégori wiki.
--Uchup19 (SAB17)  19 April 2017 12.21 (UTC)

Perkawis RujukanÉdit

Badé naros deui, perkawis rujukan & référénsi, naha tiasa nyandak tina internet sapertos web, atanapi blog? Hatur nuhun. Thaifur Abu Yazid (sawala) 22 April 2017 01.00 (UTC)

Tiasa waé, namung kedah anu terpercaya. Sapertos web resmi, upami blog mah cangcaya pikeun dianggo minangka rujukan mah. Teras deuih, kanggé artikel anu tos didamel nu judulna Lalay, éta téh tos aya tapi judulna bénten, nyaéta Kalong. Kinten-kintenna, tiasa teu ku akang dibuktoskeun artikel lalay sareng kalong téh mangrupa dua artikel anu bénten dina eusi bahasanna? hatur nuhun. Sumanget teras nulisna--Uchup19 (SAB17)  22 April 2017 04.01 (UTC)