Buka ménu utama

Obrolan pamaké:Wheels on Willys~suwiki

Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Wheels on Willys~suwiki ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi 09:17, 29 Januari 2008 (UTC)


Your account will be renamedÉdit

20 Maret 2015 08.24 (UTC)

Geus gantiÉdit

19 April 2015 11.54 (UTC)

Balik deui ka kaca pamaké "Wheels on Willys~suwiki".