Hai,kuring Fahri

Kuring oge kirang ngartos dina nalika sunda. Nanging salam kenal :)

su-1 Pamaké ieu gaduh kamampuan basa Sunda dasar.
jv-1 Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
id-4 Pengguna mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia mendekati penutur ibu.
ms-2 Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang sederhana dalam Bahasa Melayu.
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.


Tepas

1/10/2020 · 01.59 UTC ·          

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 60.531 artikel jeung 24.713 pamaké kadaptar.

1965 - Gestok: 6 jéndral sénior palastra

Poé ieu dina sajarah

1869 - Austria medalkeun kartu pos munggaran di dunya.
1958 - NASA, lembaga antariksa Amérika Sarikat, resmi operasi.
1964 - Karéta Shinkansén Jepang mimiti operasi.
1977 - Pélé pangsiun ti dunya sépak bola.
2005 - Bom Bali 2005 nu ngabalukarkeun 26 urang palastra


Gambar Petingan

Tari Seuneu

Tari seuneu, salah sahiji kasenian tari tradisional ti Indonésia.

Artikel Petingan

Heulang

Heulang mangrupa manuk pamangsa badag, nu utamana ngageugeuh Dunya Kuna, anggota ordo manuk Falconiformes, kulawarga Accipitridae, sarta sababaraha genera nu béda, nu kadang teu padeukeut. Sakumaha sakabéh manuk pamangsa, pamatuk heulang seukeut tur ngeluk pikeun nyewiran daging mangsana, sukuna kuat sarta kukuna ranggoas. Tetempoan heulang seukeut pisan, antukna bisa nyidikkeun mangsa ti kaanggangan.

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 60.531 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus



Portal:Keur lumangsung/Oktober 2020

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Bali • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu • Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)

Sadaya Wikipédia