Buka ménu utama

Wikipedia β

Portal:Keur lumangsung

Wilujeng sumping di kaca warta nu keur lumangsung

Kumargi SDM Wikipédia Sunda kirang kénéh, ieu kaca teu acan tiasa kagarap sacara aktif.
Mangga uningaan:
Current event marker.svg Wikipedia:Peristiwa terkini (Wikipédia basa Indonésia)
Gnome-globe.svg Wikipedia:Current events (Wikipédia basa Inggris).
Jejer utama
[[Gambar:|100px|right|]]
Tingali ogé Wikinews.
Wikimedia Commons miboga média nu patali jeung nu keur lumangsung.

Désémber 2017

Keur lumangsung: Béntrok Nagara Bagéan Rakhine Kalér 2016–17
Nu kiwari pupus: Bondan Winarno Abdurrahman Laila Sari Djohan Effendi


Séptémber 2017

Keur lumangsung: Béntrok Nagara Bagéan Rakhine Kalér 2016–17
Nu kiwari pupus: Thomas Meehan James Joseph Dresnok Jerry Lewis‎


Agustus 2017

Keur lumangsung:
Nu kiwari pupus: Jerry Lewis Ruth Pfau Basofi Sudirman‎ Ryan Thamrin‎


Juli 2017

Keur lumangsung: Krisis Marawi Krisis diplomatik Qatar
Nu kiwari pupus: Liu Xiaobo


Juni 2017

Méi 2017



April 2017

Keur lumangsung: Panangguhan kawijakan imigrasi AS Patempuran Mosul
Nu kiwari pupus: Emma Morano Renita Sukardi Yevgeny Yevtushenko


Maret 2017

Keur lumangsung: Panangguhan kawijakan imigrasi AS Patempuran Mosul
Nu kiwari pupus: John Surtees Hasyim Muzadi Éko DJ


Pébruari 2017

Januari 2017