Portal:Keur lumangsung

Wilujeng sumping di kaca warta nu keur lumangsung

Kumargi SDM Wikipédia Sunda kirang kénéh, ieu kaca teu acan tiasa kagarap sacara aktif.
Mangga uningaan:
Current event marker.svg Wikipedia:Peristiwa terkini (Wikipédia basa Indonésia)
Gnome-globe.svg Wikipedia:Current events (Wikipédia basa Inggris).
Jejer utama
[[Gambar:|100px|right|]]
Tingali ogé Wikinews.
Wikimedia Commons miboga média nu patali jeung nu keur lumangsung.

Désémber 2017Édit

Séptémber 2017Édit

Agustus 2017Édit

Juli 2017Édit

Juni 2017Édit

Méi 2017Édit

April 2017Édit

Keur lumangsung: Panangguhan kawijakan imigrasi AS Patempuran Mosul
Nu kiwari pupus: Emma Morano Renita Sukardi Yevgeny Yevtushenko


Maret 2017Édit

Keur lumangsung: Panangguhan kawijakan imigrasi AS Patempuran Mosul
Nu kiwari pupus: John Surtees Hasyim Muzadi Éko DJ


Pébruari 2017Édit

Januari 2017Édit