Portal:Keur lumangsung

Wilujeng sumping di kaca warta nu keur lumangsung

Kumargi SDM Wikipédia Sunda kirang kénéh, ieu kaca teu acan tiasa kagarap sacara aktif.
Mangga uningaan:
Current event marker.svg Wikipedia:Peristiwa terkini (Wikipédia basa Indonésia)
Gnome-globe.svg Wikipedia:Current events (Wikipédia basa Inggris).
Jejer utama
[[Gambar:|100px|right|]]
Tingali ogé Wikinews.
Wikimedia Commons miboga média nu patali jeung nu keur lumangsung.

Désémber 2016Édit

Séptémber 2016Édit

Agustus 2016Édit

Juli 2016Édit

Juni 2016Édit

Méi 2016Édit

Keur lumangsung: Piala Thomas jeung Uber 2016‎
Nu kiwari pupus: Deddy Dores Robby Djohan Siti Rahmani Rauf

April 2016Édit

Maret 2016Édit

Pébruari 2016Édit

Januari 2016Édit