Patrick Raymond Fugit (/ˈfjɡɪt/;[1](gumelar di Salt Lake City, 27 Oktober 1982; umur 38 taun) mangrupa aktor kabaratan Amérika Serikat. Anjeunna janten kasohor nalika anjeunna digambarkeun salaku Cameron Crowe dina pilem Almost Famous. Anjeunna téh alumni Universitas Utah.

Patrick Fugit
Fugit, 2018
GumelarPatrick Raymond Fugit
27 Oktober 1982 (1982-10-27) (yuswa 38)
Salt Lake City, Utah, A.S.
PagawéanAktor
Taun aktip1997–ayeuna

RujukanÉdit

  1. "Star Wars Memories: Patrick Fugit". EPN. December 17, 2015. Diakses tanggal May 31, 2018. 

Tumbu luarÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan