Buka ménu utama
Téritori daulat sareng Céuta, Mélilya, jeung Isla de Alborán.

Plazas de soberanía (palapalan Spanyol: [ˈplaθaz ðe soβeɾaˈni.a]) atawa téritori daulat, disebut ogé salaku Afrika Kalér Spanyol atawa Afrika Spanyol, nyaéta téritori Spanyol di daratan kalér buana Afrika nu wawatesan jeung Maroko, salian ti kota otonom Céuta jeung Mélilya.

Tempo ogéÉdit

Citakan:Spain topics Citakan:Administrative divisions of Spain