Buka ménu utama

Ghazni (basa Pastun: غزني) (basa Pérsia: غزنی) nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah wétan nagara. Ibu kotana nyaéta Kota Ghazni.

Ghazni (غزنى)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Ghazni
Area 22.915 km2 (8.848 sq mi)
Population 931.000 (2002)
Timezone UTC+4:30
Basa utama Pastun
Dari Pérsia
Peta Propinsi Ghazni di Apganistan

Tingali ogéÉdit

Citakan:Districts of Ghazni