Nangarhar (basa Pastun: ننګرهار Nangarhār) nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah wétan nagara. Ibu kotana nyaéta Jalalabad. Propinsi ieu miboga populasi 1.383.900 jiwa.[1]

Nangarhar (ننګرهار)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Jalalabad
Area 7.727 km2 (2.983 sq mi)
Population 1.383.900 (2010) [1]
Timezone GMT+4:30
Basa utami Basa Pastun
Lokasi Propinsi Nangarhar di Apganistan

RujukanÉdit

  1. a b Afghanistan Statistical Yearbook 2010/11 (PDF), Central Statistics Office Afghanistan

Tumbu kaluarÉdit

Citakan:Districts of Nangarhar