Propinsi Uruzgan

(dialihkeun ti Propinsi Oruzgan)

Urōzgān (basa Pastun: اروزګان), ogé diéjah Uruzgan, Oruzgan, atanapi Rōzgān (basa Pastun: روزګان), nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Ibu kotana nyaéta Tarinkot.

Urozgan (اروزګان)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Tarinkot
Area 22.696 km2 (8.763 sq mi)
Population 314.000 (2006) [1]
Timezone UTC+4:30
Basa utami Basa Pastun
Lokasi Propinsi Urozgan di Apganistan

RujukanÉdit

Citakan:Districts of Orūzgān