Paktia (basa Pastun: پکتيا - Paktyā), nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah wétan nagara. Ibu kotana nyaéta Gardez.

Paktia (پکتیا)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Gardez
Area 6.432 km2 (2.483 sq mi)
Population 415.000 (2002) [1]
Timezone UTC+4:30
Basa Basa Pastun
Lokasi Propinsi Paktia di Apganistan

Tingali ogéÉdit

RujukanÉdit

Citakan:Districts of Paktia