Buka ménu utama

Purwaharja, Banjar

kacamatan di kota Banjar, Indonèsia


Puwaraharja nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kacamatan Puwaraharja

Peta lokasi Kacamatan Puwaraharja
Propinsi Jawa Barat
Kota Banjar
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -
Peta Kacamatan Purwaharja

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

  1. Cibeureum
  2. Mekarharja
  3. Purwaharja
  4. Raharja

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit