Buka ménu utama

SMAN 10 Garut nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Garut. Alamat lengkepna di Jl. Raya Leuwigoong No. 21, Kalurahan/Désa Sindangsari Kacamatan Leuwigoong, Kabupatén Garut, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20227468.

SMAN 10 Garut
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20227468
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Leuwigoong No. 21, Kabupatén Garut, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png