Buka ménu utama

SMAN 12 Garut nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Garut. Alamat lengkepna di Jl Raya Cisewu No. 35, Kalurahan/Désa Cisewu Kacamatan Ciséwu, Kabupatén Garut, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20227465.

SMAN 12 Garut
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20227465
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl Raya Cisewu No. 35, Kabupatén Garut, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png