Buka ménu utama

SMAN 16 Garut nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Garut. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cidatar No. 810, Kalurahan/Désa Cidatar Kacamatan Cisurupan, Kabupatén Garut, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20209237.

SMAN 16 Garut
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20209237
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cidatar No. 810, Kabupatén Garut, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png