Buka ménu utama

SMAN 18 Garut nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Garut. Alamat lengkepna di Jl.Perum Bumi Abdi Negara 1, Kalurahan/Désa Sindanggalih Kacamatan Karangpawitan, Kabupatén Garut, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20209182.

SMAN 18 Garut
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20209182
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Perum Bumi Abdi Negara 1, Kabupatén Garut, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png