Buka ménu utama

SMAN 1 Babakan nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Pangeran Sutajaya No. 4, Kalurahan/Désa Karangwangun Kacamatan Babakan, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214969.

SMAN 1 Babakan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20214969
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Pangeran Sutajaya No. 4, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon