Buka ménu utama

SMAN 1 Babakan nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Pangeran Sutajaya No. 4, Kalurahan/Désa Karangwangun Kacamatan Babakan, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214969.

SMAN 1 Babakan
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20214969
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Pangeran Sutajaya No. 4, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon