Buka ménu utama

SMAN 1 Baleendah nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bandung. Alamat lengkepna di Jl. Raa. Wiranatakusumah No. 30 Baleendah, Kalurahan/Désa Baleendah Kacamatan Balééndah, Kabupatén Bandung, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20206151.

SMAN 1 Baleendah
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20206151
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raa. Wiranatakusumah No. 30 Baleendah, Kabupatén Bandung, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png