Buka ménu utama

SMAN 1 Bantarujeg nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Majalengka. Alamat lengkepna di Jl. Siliwangi No. 119 Bantarujeg, Kalurahan/Désa Bantarujeg Kacamatan Bantarujeg, Kabupatén Majalengka, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20213887.

SMAN 1 Bantarujeg
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20213887
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Siliwangi No. 119 Bantarujeg, Kabupatén Majalengka, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png