Buka ménu utama

SMAN 1 Beber nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Raya Beber No. 233, Kalurahan/Désa Beber Kacamatan Beber, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214968.

SMAN 1 Beber
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20214968
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Beber No. 233, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon