Buka ménu utama

SMAN 1 Ciwaringin nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl.Jendral Urip Sumoharjo No. 39, Kalurahan/Désa Bringin Kacamatan Ciwaringin, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214966.

SMAN 1 Ciwaringin
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20214966
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl.Jendral Urip Sumoharjo No. 39, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon