SMAN 1 Ciwaringin nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl.Jendral Urip Sumoharjo No. 39, Kalurahan/Désa Bringin Kacamatan Ciwaringin, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214966.

SMAN 1 Ciwaringin
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20214966
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Jendral Urip Sumoharjo No. 39, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon